top of page

Specialdesignade produkter för Skyddsombud

Skräddarsydda skyddsombudsmärken

 - representera ditt fackförbund!

Är du skyddsombud på din arbetsplats och vill lyfta fram ditt fackförbund på ett tydligt och professionellt sätt? Hos oss på skyddsombud.nu kan du enkelt skräddarsy produkter som stärker både din och ditt fackförbunds identitet. 

Vårt utbud av skräddarsydda produkter inkluderar bland annat:

  • Pins: Perfekta för möten och dagligt bruk, våra pins kan anpassas för att visa ditt fackförbund tillsammans med skyddsombud, regionalt skyddsombud eller huvudskyddsombud.

  • Vävda märken: Dessa hållbara märken är idealiska för arbetskläder. Vävda märken är snygga och detaljerade samt ger produkten som den placeras på en exklusivare känsla.

  • Klistermärken: Flexibla och funktionella, klistermärken kan användas nästan överallt för att sprida medvetenhet om ditt fackförbunds viktiga roll.

Varje produkt vi erbjuder är tillverkad med högkvalitativa material för att säkerställa bästa möjliga hållbarhet och presentation. Vi förstår vikten av att ditt fackförbund representeras på ett professionellt och respektfullt sätt.

 

Klicka på länken för att se om just ert fackförbund finns representerat i shopen:

Hur går det till att beställa?

Att beställa skräddarsydda skyddsombudsmärken är enkelt. Kontakta oss med dina önskemål och designidéer, så guidar vi dig genom hela processen från design till leverans. Vi erbjuder:

  • Minimikvantiteter: För att tillgodose alla typer av behov, oavsett om det gäller stora organisationer eller mindre grupper.

  • Snabba leveranstider: Vi arbetar effektivt för att se till att dina produkter levereras i tid för viktiga händelser och möten.

  • Konkurrenskraftiga priser: Vi strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten.

Vill du veta mer eller är redo att börja designa dina egna skräddarsydda skyddsombudsmärken? Besök vår hemsida eller kontakta vårt team direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att stärka din roll som skyddsombud med produkter som verkligen representerar ditt fackförbund.

IMG_5723.jpg

Skicka förfrågan

 I vår webbshop finns idag flera fackförbund representerade med designade pins, vävda etiketter och klistermärken. Dessa finns i flera varianter och storlekar. Saknar du din fackförening? Skicka oss en förfrågan!

 

Till förfrågan

IMG_5729.jpg

Finns det du söker i vår webbshop redan?

Innan du skickar en förfrågan om specialdesign, ta en titt i vår webbshop under special. Vem vet? Det kanske redan har producerats en produkt för just det fackförbund som du representerar.

 

Klicka på någon av symbolerna nedan för att komma till rätt avdelning i webbshopen. Vi har delat upp det i Skyddsombud, Huvudskyddsombud och Regionalt skyddsombud. Här länkas du vidare till vår webbshop och kan söka vidare efter specialdesign för ditt fackförbud. Skulle du inte hitta det du söker, maila oss så hjälper vi dig. rasmus@ffprofilreklam.se

SO-märke_Ø41mm_edited.png
HSO-märke_Ø41mm_edited.png
RSO-märke_Ø41mm_edited.png
bottom of page