top of page

Special och lager för Fackförbunden

      Det finns idag flera fackförbund representerade med designade                    pins, vävda etiketter och klistermärken i våra lager i                                   webbshopen. Det finns i flera varianter och storlekar.

        Innan du skickar en förfrågan om specialdesignade produkter för skyddsombud, ta en titt i vår webbshop under special.

Vem vet? Det kanske redan har producerats en produkt för just det fackförbund som du representerar.

Klicka på någon av symbolerna nedan för att komma till rätt avdelning i webbshopen. Vi har delat upp det i Skyddsombud, Huvudskyddsombud och Regionalt skyddsombud. Här länkas du vidare till vår webbshop och kan söka vidare efter specialdesign för ditt fackförbud. Skulle du inte hitta det du söker, maila oss så hjälper vi dig. rasmus@ffprofilreklam.se

SO-märke_Ø41mm_edited.png
HSO-märke_Ø41mm_edited.png
RSO-märke_Ø41mm_edited.png

Läs mer hos ditt fackförbund

Det finns mycket att lära sig om skyddsombud. Det går att hitta otroligt mycket bra information hos alla våra fackförbund runt om i landet. ​ Här har vi länkat till respektive fackförbunds informationssidor gällande just Skyddsombud. Vad skriver ditt förbund om skyddsombud? Hur jobbar dom med denna fråga? Hos vissa fackförbund hittade vi ingen egen sida om just skyddsombud, så därav att ni kanske inte hittar just det förbund ni söker. 

Klicka på ditt fackförbund och läs mer

byggnads-cmyk utan ram.png
fastighets.png
HRF svart kloss.png
ca562b31b1d566796d9069b02f1157f1.png
logotype.png
malarna.png
bottom of page