top of page
Gröna podier

Webbshop för skyddsombudsprodukter

På skyddsombud.nu strävar vi efter att möta era specifika behov med en personlig touch. 

 

 

Utforska vårt omfattande sortiment

I vår webbshop hittar du alltid ett stort utbud av produkter anpassade för olika typer av skyddsombud. I vår webbshop hittar ni bland annat pins, vävda märken, transferdekaler och klistermärken i olika storlekar och utföranden. Här hittar ni även varselvästar, hjälmdekaler och snygga vattenflaskor. Nedan hittar ni snabblänkar till de olika produkterna:

 

Vår grafiska profil.

Skyddsombudsmärket, en registrerad och välkänd symbol, har använts på flera olika sätt under årens lopp. För att skapa en starkare igenkänning och förstärka vårt varumärke har vi nu tagit fram en enhetlig grafisk profil som måste följas. Här är de viktiga elementen i vår grafiska profil:

  • Fasta PMS-färger:  Varje märke har tilldelade specifika PMS-färger för att säkerställa konsistens och kvalitet.

  • Typsnitt och textformat: Vi använder samma typsnitt på alla märken, och alla förbunds- och företagsnamn skrivs med gemener för att ge ett enhetligt utseende.

  • Anpassning av textstorlek: För att anpassa långa namn justeras höjden på bokstäverna så att utrymmet förblir konsekvent för alla.

Beställningsinformation:

När ni är redo att göra en specialbeställning, vänligen förse oss med följande information:

  • Önskat märke

  • Företags- eller förbunds-namn​

  • Antal

  • Önskat leveransdatum

  • Leverans och faktura-adress

Ange även leverans- och fakturaadress. Vi ser till att er beställning behandlas snabbt och effektivt, med målsättningen att leverera produkterna på utsatt leveransdatum.

På skyddsombud.nu är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativa, anpassade skyddsprodukter som stärker säkerheten och identiteten för alla skyddsombud. Kontakta oss idag för att börja designa dina produkter!

Fästpunkt 1
SO-märke_Ø41mm_edited.png
Fästpunkt 2
steam-645588.jpg

Vad är symbolen i mitten av märket?

Symbolen som finns i Skyddsombudsmärket är en centrifugalregulator, som är en mekanisk anordning för att hålla en maskins varvtal jämnt.

Som namnet antyder bygger dess konstruktion på centrifugalkraften. Ett vanligt användningsområde är ångmaskiner.

 

Symbolen finns också i Arbetsmiljöverkets logotyp

bottom of page